INFLUENCERS VOOR SPORTKLEDING


Wij zijn een sportkleding merk die op zoek waren naar influencers, toevallig kende we één van de influencers die bij de agency met online Infinity zaten. Hij vertelde ons dat dit niet iets voor hem was maar hij wel iemand kende. Zo kwamen we bij online Infinity terecht, iets waar we zeker geen spijt van hebben gekregen, hun zijn een online marketingbureau wat dus ook samenwerkt met influencers. We konden foto’s van hen zien en zo konden we dus een inzage hebben van wie we ongeveer te spreken kregen. We hadden superleuk contact en besloten verder te gaan met onze samenwerking! 

De voordelen hiervan waren:

  • Persoonlijk gezicht
  • Meer bereik

Onze sales werden ongelofelijk geboost, en ook onze socials werden niet achterwege gelaten. 

De Influencers zijn tegenwoordig overal te vinden, veel bedrijven maken gebruik van influencers wat natuurlijk een super slimme online marketing strategie is geworden. Zo zorg je er altijd voor dat je een groot bereik hebt door je influencer. Vervolgens zijn waarschijnlijk de volgers van jouw influencer ook geïnteresseerd in jouw producten en zo gaat het dus super snel. 

Daarom hadden wij een influencer opgezocht die veel affiniteit met sport had. Daardoor was zijn bereik ook meteen geïnteresseerd.

Als je sceptisch bent over influencers zou ik zeggen laat je overtuigen door online Infinity, het is iets waar je zeker geen spijt van krijgt. 

online-infinity.nl